Elif Dogan kao ženski supermen u novoj seriji?!

Važne studije se sprovode za TV seriju Super Kahramanlar Altay, koja se priprema za TRT Digital platformu i planirana je da traje 3 sezone.

Elif Dogan kao ženski supermen u novoj seriji?!

Foto Credits: IMDB

Glumica Elif Dogan, koja je dala snažan nastup u priči o ženi ratnici u seriji Destan / Legenda, ponovo će upoznati svoje fanove sa snažnom ženskom pričom.

Elif Dogan je saopštila da je snimanje prve sezone serije završeno. Rekavši da su se upravo vratili iz Kapadokije, glumica je objasnila da će i za nju taj projekat biti prvi u tom sektoru.

Projekat Super Kahramanlar Altay, koji uključuje značajna imena kao što su Alper Saldiran, Beste Kokdemir, Begum Birgoren, Asli Sumen, Toprak Sergen i Muhammet Uzuner, već je neko vreme na dnevnom redu.

Ekipa serije upotpunila je prvu sezonu intenzivnim i kadrovima punim akcije. Izrazivši da su se upravo vratili iz Kapadokije, Elif Dogan učestvuje u priči serije kao Su Kiz.

Dva superheroja u priči

Glumica je o svojoj novoj seriji govorila ovako:

„Kao projekat, snimamo priču o superherojima za TRT Digital. Igram prvu tursku ženu superheroja. Naši setovi su veoma prijatni i uzbudljivi. Upravo smo završili prvu sezonu serije, odnosno njeno snimanje. Bilo je veoma prijatno i veoma produktivno. Vratili smo se iz Nove Kapadokije. Imamo veoma slatke akcione scene. To što ovo predstavljam kao žena mi je veoma dragoceno. Takođe sam veoma ponosna što sam deo toga.”.

Objašnjavajući da u priči serije postoje dva superheroja, jednog od njih igra ona sama, a drugog Beste Kokdemir, Elif Dogan je malo uporedila priču sa Supermenom.

View this post on Instagram

A post shared by Elif Dogan (@mselifdogan)

NOVO - Halil Ibrahim Ceyhan na raskrsnici karijere

By: TV Exposed