Halil Ibrahim Ceyhan na raskrsnici karijere

Halil Ibrahim Ceyhan, koji je postigao veliki uspeh sa dnevnom serijom Emanet na ekranu Kanala 7, postao je jedno od mladih imena o kojima se najviše priča na društvenim mrežama.

Halil Ibrahim Ceyhan na raskrsnici karijere

Foto Credits: DiziCentral

Halil Ibrahim Ceyhan, koji je imao veoma uspešno partnerstvo sa Silom Turkoglu u prve dve sezone, nastavio je projekat u trećoj sezoni, uprkos odlasku njege partnerke.

Veoma je znatiželjno kako će Halil Ibrahim Ceyhan napredovati u karijeri, čijih je fanova svakog meseca sve više, a ljubitelji turskih serija u inostranstvu takođe pažljivo prate sve oko ovog glumca.

Mnogi ljubitelji TV serija privlače pažnju na društvenim mrežama komentarima u kojima se navodi da bi voleli da vide poznatog glumca u potpuno novim projektima u novoj sezoni.

Novi projekti?!

Njegovi fanovi izražavaju svoje želje rečima: „Ući će u veoma dobre projekte i radove koji prave veliku buku, kako i zaslužuje. Što se tiče producenata, mladi glumac se može posmatrati kao novi izvor rejtinga.”.

Postoje i informacije da su Halilu Ibrahimu Ceyhanu date različite ponude. Međutim, još nema informacija o tome kakav će proces karijere glumac od sada obavljati. Kako sada stvari stoje, Halil će birati između nove sezone serije Emanet i nekog novog projekta.

Novi projekat je bio dobro rešenje za njegovu partnerku iz prve dve sezone Silu Turkoglu. Pokazujući veoma hrabar i odlučan stav, Turkoglu je čak rizikovala da ode na sud sa producentom, ali je na kraju ostvarila ogroman dobitak za svoju karijeru serijom Kizilcik Serbeti.

NOVO - Serija Teskilat gubi korak u odnosu na Yargi

By: TV Exposed