Serija Veda Mektubu / Oproštajno pismo se ne predaje tako lako

Dok serija Alparslan Buyuk Selcuklu na TRT1 nastavlja da dominira takmičenjem u ponedeljak, čini se da serija Omer ima dobru gledanost na ekranu Star TV-a.

Serija Veda Mektubu / Oproštajno pismo se ne predaje tako lako

Foto Credits: IMDB

Raznolikost priče serije Omer, čija je 8. epizoda emitovana ovog ponedeljka, privlači mnoge gledaoce na ovaj projekat i gledanost je sve veća. Iz rejtinga se razume da su za seriju više zainteresovani posebno obrazovani gledaoci, što je pokazano kroz odlične rezultate u kategoriji rejtinga AB.

Serija Veda Mektubu / Oproštajno pismo, koja je emitovana na ekranu Kanala D, takođe je iznenadila, ali niskom gledanošću u prve dve epizode. Doveden je u pitanje status ove turske serije, u kojoj glume značajna imena kao što su Nurgul Yesilcay, Selim Bayraktar, Bennu Yildirimlar, Emre Kivilcim i Rabia Soyturk. Međutim, sa trećom epizodom emitovanom 13. marta uveče, došlo je do povećanja gledanosti. Ovo povećanje morala za ekipu serije pokazuje da će interesovanje publike rasti kako se priča bude razvijala.

Brojke rejtinga, prošle nedelje su bili duple i čini se da je došlo do veoma ozbiljnog povećanja interesovanja. Ovo povećanje još ne ukazuje na nivo koji će omogućiti da serija ostane u etru. Veće ocene su neophodne.

Pad za Yasak Elma i Bir Kucuk Gun Isigi

Međutim, u konkurenciji ponedeljkom, serija Yasak Elma / Zabranjena jabuka više nije tako jaka. Iako je gledanost iznad proseka, ne može da se dopadne velikoj publici kao pre 2023. godine. Opet, gledanost TV serije Bir Kucuk Gun Isig / Malo dnevnog svetla, koja se emituje na ATV-u ponedeljkom uveče i koja je svojom dramskom pričom od početka sezone uticala na milione, nije baš na dobrom nivou.

U takvom okruženju, čini se da se nakon TV serija Alparslan i Omer stvaraju pogodni uslovi za Veda Mektubu / Oproštajno pismo. Ako se promotivne aktivnosti ubrzaju tako da nova serija Kanala D dopre do šire publike, verovatno će gledanost nastaviti da raste.

U okruženju u kojem se TV serije Alparslan i Omer ističu u konkurenciji od ponedeljka, Veda Mektubu može da stekne jaku poziciju za sebe. Međutim, čini se da to nije lako postići.

View this post on Instagram

A post shared by Kanal D (@kanald)

NOVO - Ebru Sahin pokazala novi imidž (FOTO)

By: TV Exposed