Serija Kurulus Osman nastavlja svoju dominaciju sredom!

Dok se bitka između TV serija u gledanosti nastavlja sredom uveče, Kurulus Osman, sa svojom petom sezonom, nije izgubio prvo mesto nijednom od rivala.

Serija Kurulus Osman nastavlja svoju dominaciju sredom!

Foto Credits: Al Bawaba

U jednom trenutku, kada je serija pod nazivom Sandik Kokusu | Miris škrinje osvojila prvo mesto u grupi AB, videlo se da bi prilike mogle naglo da se promene na takmičenju u sredu.

Međutim, ova situacija nije mogla dugo trajati.

Objavljena je peta epizoda serije pod nazivom Sandik Kokusu, u kojoj glume dve jake glumice poput Ozge Ozpirinccii i Demet Akbag.

Videlo se da je serija Sandik Kokusu | Miris škrinje postigla niže ocene u svim grupama publike u odnosu na prošlu nedelju i gubitak gledanosti se nastavio.

Pad za Sandik Kokusu

Događaj koji je podstakao razmišljanje bio je to što je TV serija Sandik Kokusu, koja je imala veliki uspeh postižući veoma dobru gledanost jedno vreme, doživela pad za kratko vreme i znatno zaostala na rang listi.

Peta epizoda serije postigla je natprosečnu gledanost u svim grupama publike. Serija je zauzela deveto mesto u total kategoriji, četvrto u AB grupi i treće u ABC1.

Obožavaoci su srećni što je projekat Sahane Hayatim | Moj predivni život, jedna od TV serija koja je privukla pažnju na takmičenju u sredu, ponovo ostvarila dobre rezultate nakon što je doživela gubitak gledanosti. Serija je emitovana sa 10. epizodom, a Sahane Hayatim je bio projekat koji je bio drugi u grupi AB i četvrti u total kategoriji i ABC1.

Ipak, sredom je i dalje neprikosnovena serija istorijska serija Kurulus Osman.

NOVO - Mujde Zeynep Akdeniz o razlozima uspeha serije Gonul Dagi

By: TV Exposed