Serija Boru 2039 / Vuk 2039 podbacila?!

Nekoliko dana pre kraja 2021. godine bila je premijera nove turske internet serije pod nazivom Boru 2039 / Vuk 2039. U pitanju je na neki način nastavak popularne mini-serije Boru / Vuk.

Serija Boru 2039 / Vuk 2039 podbacila?!

Foto Credits: IMDB

Od serije Boru 2039 / Vuk 2039 su bila zaista velika očekivanja. Radnja smeštena u budućnost, specijalni efekti i sve oko projekta je izazivalo dosta pažnje. Prvi utisci su da je serija podbacila.

Naravno, rano je davati konačan sud o celom projektu, ali prema kritikama stiče se utisak da nije ostvaren rezultat kakav su želeli ljudi koji su radili na ovoj seriji. Jednostavno, naučna fantastika kao glavna tema i sadržina serije je i dalje van mogućnosti, bolje rečeno sposobnosti turskih producenata.

Serija Boru 2039 je najavljivana kao nešto nalik na Holivudske hitove, čak su angažovani i stručnjaci koji su radili na Transformersima, ali ipak to nije taj nivo. Barem za sada.

Premijera serije Boru 2039 je bila 28. decembra 2021. godine na Blu TV digitalnoj platformi. Ceo projekat se radi u saradnji kompanija CaglarArts Entertainment i Insignia Productions.

Uloge u ovom projektu tumače Murat Arkin, Tugce Acikgoz, Cenay Turksever, Tugba Sunguroglu, Dogan Bayratkar, Deniz Ugur i drugi.

NOVO - Engin Akyurek ispred Džonija Depa!

 By: Milt-TV Exposed