Serija Gonul Dagi na letnjoj pauzi

Serija Gonul Dagi je završila svoju 4. sezonu.

Serija Gonul Dagi na letnjoj pauzi

Foto Credits: Haberler

Poslednja, 143. epizoda, emitovana je u subotu uveče, nakon čega je ekipa serije otišla na letnji odmor. Snimanje serije Gonul Dagi se odvija u okrugu Sivrihisar u Eskišehiru, a u finalu sezone dogodili su se vrlo emotivni trenuci.

Drama porodice Kaya, koja je potonula u tugu zbog Zahidine smrti, rastužila je i gledaoce. Ljubitelji serije nisu mogli da zadrže suze dok su gledali finale sezone. Kenan i Elif su se srećno sastali sa svojom bebom, što je obradovalo porodicu Kaya i stanovnike Gedelli.

Sa 143. epizodom, serija je ponovo postigla najbolje ocene u rejtingu, što je dokaz njenog uspeha.

Nastavak na jesen

Peta sezona TV serije Gonul Dagi, biće emitovana na TRT 1 u novoj sezoni emitovanja.

Serija, koja je svake subote uveče omiljena među milionima, nastaviće da osvaja srca gledalaca svojom impresivnom i uzbudljivom pričom, talentovanim glumačkim ansamblom i prikazom života ljudi iz Anatolije.

Projekat Gonul Dagi, koji priča priču o Anadoliji na stepi, o žutim zemljama, legendama koje se prenose godinama, nezaboravnim ljubavima, prikazuje živote tri rođaka koji, uprkos svim preprekama, pokušavaju da ostvare nemoguće u svojim malim svetovima, gde se rađaju veliki snovi. Ovi delovi života anadolijske dece se odražavaju na ekranima.

View this post on Instagram

A post shared by TRT 1 (@trt1)

NOVO - Murat Yildirim se oprostio od serije Teskilat | Organizacija

By: TV Exposed