Serija Barbaroslar Akdenizin Kilici | Barbarosa Mač Mediterana će imati samo jednu sezonu?!

Istorijska serija Barbaroslar Akdenizin Kilici | Barbarosa Mač Mediterans je najavljivana kao najskuplja TV serija u istoriji Turske. Projekat za sada samo delimično ispunjava očekivanja,

Serija Barbaroslar Akdenizin Kilici | Barbarosa Mač Mediterana će imati samo jednu sezonu?!

Foto Credits: IMDB

Kada su ljudi zaduženi za projekat kreirali seriju Barbaroslar Akdenizin Kilici nema dileme da je cilj bio sam vrh rejtinga. Rezultati koje serija ostvaruje nisu baš preterano sjajni. Rejting iznad 6 u sve tri kategorije nije loš, ali za većinu drugih projekata.

Od serije o braći Barbarosa se očekivalo mnogo više. Prema najnovijim informacijama ovaj projekat će imati samo jednu sezonu?! Sudeći po sve većem broju informacija koje dolaze od izvora bliskih ovom projektu, turska serija Barbarosa Mač Mediterana će biti završena po okončanju aktuelne sezone.

Navodno je tako bilo predvidjeno od samog starta. Rejting koji nije u potpunosti ispunio očekivanja prema tim izvorima nije krivac što će serija imati svoje finale na kraju prve sezone.

Ono što još uvek nije poznato je to u kojoj epizodi će biti finale ove turske serije. Ostaje da sačekamo i zvaničnu informaciju i potvrdu, ali bi ona mogla i da izostane sve do kraja aktuelne sezone. Pogotovo ako je vest o finalu serije na kraju sezone tačna, a po tvrdnji sve većeg broja izvora jeste.

NOVO - Pinar Deniz o novoj ljubavnoj vezi

 By: Milt-TV Exposed