Pelin Akil o planovima za naredni period

Pelin Akil je jedna od glavnih ženskih uloga u TV seriji Ben Bu Cihana Sıgmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet koja se emitovala ove sezone na ATV-u utorkom uveče.

Pelin Akil o planovima za naredni period

Foto Credits: Haberturk

U partnerstvu sa Oktayem Kaynarcom, glumica se ranije pojavila na ekranu kao partner sa istim kolegom u TV seriji Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz (EDHO).

Pelin Akil je ušla u intenzivan tempo tokom cele sezone i veoma se umorila na snimanju TV serije Ben Bu Cihana Sigmazam.

Glumica je došla do izražaja i kao jedna od najvrednijih glumica ove sezone scenskim pripremama za brodvejski mjuzikl Istanbul i intenzivnim nastupom na sceni.

Serija Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet ostala je na ekranu 34 epizode ​​i prva sezona je završena. Nakon letnje pauze, ekipa će se ponovo okupiti i sresti se sa kamerama za drugu sezonu serije.

Odmor tokom leta

Pelin Akil, koja učestvuje u priči sa likom Firuze, zbog umora generalno ne želi da učestvuje ni u jednom projektu tokom letnjeg perioda.

Međutim, glumica je ipak ostavila otvorena vrata za letnji period i izjavila da ako postoji projekat koji joj se dopada, može da se vrati pred kameru.

Akil je izjavila: „Trenutno nemam projekat, fokusirana sam na odmor, želim da provodim vreme sa svojom decom. Imala sam i mjuzikl i serijski nalet. Sada planiram da odvojimo vreme za sebe i decu. Naravno, ako dođe do dobrog projekta, ako postoji projekat koji želim da pročitam i da se vidim u njemu, uradiću to.”.

NOVO - Esra Bilgic u novoj detektivskoj priči

By: TV Exposed