Turska glumica i bivša Miss sveta Azra Akin podržava estetske intervencije

Turska glumica Azra Akin, koja je bivša Miss Turske i Miss sveta iznela je svoje mišljenje o estetskim intervencijama, odnosno plastičnoj hirurgiji. Prenosimo šta je ova dama rekla.

Turska glumica i  bivša Miss sveta Azra Akin podržava estetske intervencije

Foto Credits: Haberler

Azra Akin je je izjavila da nema ništa protiv takvih intervencija, ukoliko to osobu čini srećnom. Problem nastane onog trenutka kada ljudi počnu da preteruju u njima i njihovom značaju. To postane jasno vidljivo jer takve devojke kao da liče jedna na drugu. Azra je dodala da voli prirodnost, te neke sitne detalje koji nas čini jedinstvenim. Naše bogatstvo je u našim različitostima. Kada imate nešto što druge osobe nemaju, neki detalj na licu, obeležje, bilo šta, to vas samo čini još lepšom osobom smatra Akin. Svaka osoba je lepa na svoj način i tako će uvek biti, rekla je ova zaista prelepa dama.

Kada je reč o njenoj karijeri, Azra Akin se pojavila u petnaest projekata. Poslednju ulogu imala je 2018. godine u filmu Heer & Meester de Film. Poslednja serija na kojoj je radila je Poyraz Karayel. U tom projektu je tumačila lik Cigdem Soner. Glumila je još u Galip Dervis, Genis Aile, Oyun bitti i drugim projektima.

Miss sveta postala je 2002. godine, 7. decembra u Londonu. U periodu od 2013. godine do 2016. bila je u žiriju za izbor novih misica sveta.

NOVO - Voštana figura Tube Buyukustun u muzeju u Istanbulu

 By: Milt-TV Exposed