Idris Nebi Taskan ističe važnu ulogu pasa u spasavanju nakon zemljotresa!

Serija Al Sancak / Crvena zastava, koja se emituje na TRT1 četvrtkom uveče, nedavno je počela. Idris Nebi Taskan je jedno od imena koje je učestvovalo u priči od druge epizode serije.

Idris Nebi Taskan ističe važnu ulogu pasa u spasavanju nakon zemljotresa!

Foto Credits: DiziCentral

U 2020. godini, glumac je došao do izražaja svojim uspehom u seriji pod nazivom Zalim Istanbul / Okrutni Istanbul), a sada se znoji za vojnu seriju, odnosno vredno radi za ovaj projekat. Al Sancak / Crvena zastava, projekat koji se na ekranu reflektuje kao herojska priča o turskom vojniku i ističe se kao veoma impresivan projekat svojim kvalitetom snimanja, počeo je sa veoma dobrim rejtingom.

Međutim, emitovanje serije prekinuto je nakon zemljotresa. Sa zemljotresom koji se dogodio dva puta zaredom u ponedeljak, 6. februara, u 10 provincija zajedno sa Kahramanmarašom doživljava se velika drama. Da bi spasili naše ljude koji su bili pod ruševinama, ekipe pomoći su uložile veliki napor.

Psi su važan deo svakog spasilačkog tima

U ovom velikom poduhvatu još jednom se pokazalo koliko su dresirani psi, koji su bili pored timova pomoći, važni u spasavanju ljudskih života. Timovi pomoći koji u Tursku dolaze iz inostranstva takođe podržavaju ovu važnu humanitarnu aktivnost specijalizovanim psima koje dovode sa sobom.

Idris Nebi Taskan je još jednom otkrio koliko veliko mesto psi imaju u ljudskom životu sa svojim Instagram nalogom, odnosno objavama na istom. Privlačeći pažnju porukom „Uvek su sa nama“, glumac je otkrio ovaj važan detalj koji se tokom zemljotresa nije mnogo pominjao.

NOVO - Engin Akyurek i serija Adim Farah će privući pažnju i u inostranstvu

By: TV Exposed