Gulsim Ali Ilhan se oprostila od serije Al Sancak / Crvena zastava

Turska glumica Gulsim Ali Ilhan napravila je važne korake u svojoj karijeri preuzimajući vodeće uloge u uspešnim projektima u poslednje 3 godine.

Gulsim Ali Ilhan se oprostila od serije Al Sancak / Crvena zastava

Foto Credits: DiziCentral

U prve dve sezone serije Gonul Dagi, glumica, koja se likom Dilek dopala mnogima i bila veoma uspešna, svojom voljom se oprostila od projekta.

Gulsim Ali Ilhan je bilo ime koje su obožavaoci serije Gonul Dagi u svakoj prilici izražavali u smislu da su veoma uznemireni jer ona nije bila u priči tokom treće sezone.

Glumica se pojavila pred svojim fanovima na ekranu kanala TRT1, ovog puta sa serijom prepunom akcije u projektu pod nazivom Al Sancak / Crvena zastava.

Glumica, koja je takođe dala uspešan nastup, brzo je kako kaže zavolela lik Nadie. Međutim, nakon iznenadne konačne odluke o seriji Al Sancak o završetku, sve to je veoma uznemirilo Gulsim Ali Ilhan.

Emotivna poruka

Imajući poteškoća da svoja osećanja pretoči u reči, glumica je objavila oproštajnu poruku sa dobrim željama kako producentu, tako i svim kolegama.

Gulsim Ali Ilhan, koja je napisala oproštajnu poruku namenjenu seriji Al Sancak, izrazila je svoja osećanja na sledeći način:

„Vrlo je teško rečima opisati ono što osećam. Zato ću napisati rečenice koje mi naiđu i donekle izraziti ono što osećam. Emocije se ne mogu uvek objasniti. Ponekad živite previše duboko da biste izrazili neka osećanja; ponekad je to dovoljno duboko da se izrazi samo očima... Emotivni ljudi nisu slabi ljudi, oni su jaki ljudi. Sve što ima početak ima i kraj.”.

Rekavši da će lik Nadie biti na veoma važnom mestu u njenoj karijeri, poznata glumica je napomenula da je imala iskustvo da igra snažnu i delikatnu ženu.

View this post on Instagram

A post shared by Gülsim Ali (@gyulsim)

NOVO - Ozge Gurel – Stara serija i dalje popularna, ali šta je sa novim projektima?!

By: TV Exposed