Ozge Gurel – Stara serija i dalje popularna, ali šta je sa novim projektima?!

Ozge Gurel prolazi kroz iznenađujući period u svojoj glumačkoj karijeri.

Ozge Gurel – Stara serija i dalje popularna, ali šta je sa novim projektima?!

Foto Credits: RiriNano

Ozge Gurel, koja je povećala svoju popularnost poslednjih godina i stekla široku bazu obožavalaca u inostranstvu, nedavno se pojavila u akcionoj seriji pod nazivom Sipahi.

Gurel, koja je ponovo odabrala televizijski projekat dve godine nakon kratkotrajne romantične humoristične serije Bay Yanlis / Gospodin pogrešni 2020. godine, nije mogla da pronađe ono što je tražila u seriji Sipahi.

Obožavaoci popularne glumice su zavoleli novi projekat Ozge Gurel, koja se prvi put pojavila u akcionoj seriji, ali zbog lošeg rejtinga, projekat je uspeo da se održi u etru svega 8 epizoda.

Serija Dolunay i dalje beleži uspehe

Povratak Ozge na televizijski ekran posle duže pauze nije prošao kako je očekivano, ali jedna njena stara TV serija u poslednje vreme beleži veliki uspeh.

Serija Dolunay sa Ozge Gurel i Canom Yamanom u glavnim ulogama, koja je duboko uticala na publiku 2017. godine, postiže značajan uspeh u inostranstvu. Serija Dolunay, koja se prodaje i kao Bitter Sweet, neko vreme je imala veliki uticaj u Italiji. Stručnjaci iz industrije navode da je međunarodna prodaja serije dostigla i do 70 zemalja i to je zaista važan uspeh.

Ovaj veliki uspeh ove romantične humoristične serije dovodi do toga da Ozge Gurel bude prepoznata od strane šire publike.

Međutim, činjenica da glumica u poslednje vreme nije uspela da postigne veoma uspešne rezultate u televizijskim projektima ne izmiče pažnji...

NOVO - Počelo snimanje nove sezone serije Viola Come Il Mare | Ljubicasta kao more

By: TV Exposed