David Arquette se vraća u „Vrisak 5“

Glumac David Arquette je zvanično postao prvi glumac koji se vraća u film iz originalne postave „Vriska“ iz 1996. godine. Spyglass Media Group je danas potvrdila da se glumac David Arquette vraća u “Vrisak”. Ovaj put zamenika šefa policije, Djuia Rajlija ćemo gledati u petom delu franšize. Tu nije kraj informacijama u vezi sa “Vriskom ...

David Arquette se vraća u „Vrisak 5“

Glumac David Arquette je zvanično postao prvi glumac koji se vraća u film iz originalne postave „Vriska“ iz 1996. godine.

Spyglass Media Group je danas potvrdila da se glumac David Arquette vraća u "Vrisak". Ovaj put zamenika šefa policije, Djuia Rajlija ćemo gledati u petom delu franšize. Tu nije kraj informacijama u vezi sa "Vriskom 5". Nev Kembel, koja je tumačila lik Sidni Preskot u prethodna četiri filma je takođe u pregovorima za povratak. Ishod pregovora još nije poznat.

Arquette je zvanično prvi glumac čiji je povratak potvrđen iz orginalne postave filma "Vrisak" koji je nastao još 1996. godine.

Oduševljen sam što ću ponovo igrati Djuija i ponovo videti moju „Vrisak“ porodicu, staru i novu. „Vrisak“ predstavlja veliki deo mog života i, zajedno sa obožavaocima iščekujem nastavak nasleđa Vesa Krejvena – izjavio je Arquette .

Snimanje „Vriska 5“ će početi ove godine u u Severnoj Kaliforniji, odmah nakon stišavanja pandemije korona virusa.

https://www.youtube.com/watch?v=AWm_mkbdpCA&feature=emb_title

By: TV Exposed