Serija Ego dobija nove zaplete!

Stvari se veoma komplikuju u TV seriji Fox-a, koja se emituje pod imenom Erkege Guven Olmaz / Ne veruj muškarcima i tj. sa skraćenicom Ego.

Serija Ego dobija nove zaplete!

Foto Credits: IMDB

Visok nivo interesovanja publike za priču serije Ego izražava značajnu podršku nastavku projekta. Nakon godina, duo Alperen Duymaz i Melisa Asli Pamuk ponovo se susreo u glavnoj ulozi i njihova energija i jaka harmonija su ponovo doveli publiku pred ekrane.

Pored izvanrednih izvođenja dvoje glavnih glumaca, značenje serije Ego za Ruyu Helin Demirbulut raste sa svakom nedeljom koja prolazi.

Iskustva lika Elif u priči su zapravo onakva kakva će naterati gledaoce da uzmu sjajne lekcije... Lik Elif je, sanjajući o braku sa svojim verenikom, preduzela nepristojne korake protiv Sibelinih igrica, koja je intervenisala. Dati su znaci da će lik Elif biti u prvom planu u kasnijem delu priče serije Ego u 7. epizodi.

Ruya Helin Demirbilut kroz lik Elif postaje sve važnija

Kroz ovaj lik, scenaristi su Ruyu Helin Demirbulut postavili u ključnu tačku serije. Lik Elif na slikama prikazanim u trejleru kaže sledeće:

„Ja više nisam stara Elif. Uradila sam stvari koje ne odgovaraju mojoj sudbini, tako da sam sa čovekom kojeg ne volim.”.

U 7. novoj epizodi serije Ego, Elif, je pomešala stvari rekavši da je bila trudna na venčanju Sibel i Erhana,. Ostaje da vidimo da li ovo venčanje može da bude prepreka. Hoće li Sibel poverovati Elifinoj izjavi i prestati započeto ako poveruje da će Erhan u budućnosti postati otac?

Ljubitelji serije Ego, koji će početi da gledaju veliko rivalstvo između dve žene u priči serije, takođe će se fokusirati na refleksije događaja u radnji na sopstvene živote.

View this post on Instagram

A post shared by EGO (@egodizi_)

NOVO - Potresno priznanje glumice Ceren Yalazoglu Karakoc

By: TV Exposed