Potresno priznanje glumice Ceren Yalazoglu Karakoc

Pored situacije lika Nurseme u priči u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, ističe se gluma Ceren Karakoc koja sve impresionira.

Potresno priznanje glumice Ceren Yalazoglu Karakoc

Foto Credits: Haberturk

Ceren Yalazoglu Karakoc kako glasi puno ime ove talentovane glumice je na tržištu već dugi niz godina.

Glumica Ceren Karakoc je postala mnogima poznata po svom liku Nursema u seriji Kizilcik Serbeti i uspela je da uđe u srca miliona mladih devojaka. Zato što u Turskoj ima toliko mladih devojaka poput Nurseme koje zbog pritiska porodice doživljavaju veliku dramu.

Pojava i govorljivost ovih drama postala je još jača sa popularizacijom Nurseminog lika. U intervjuu Ceren Karakoc za novine Hurriyet, možete videti da ona ima svoje istine iza toga što je toliko usvojila ulogu.

Veliki problemi

Objašnjavajući da je tokom borbe za preživljavanje imala velikih finansijskih i moralnih poteškoća, glumica je otkrila i činjenicu da su mnogi njeni prijatelji oko nje bili uvređeni ovom profesijom. Glumica je svesna da je lik Nurseme veoma vredna uloga koja dolazi kao posledica njene sopstvene patnje, odnosno i kao neka vrsta nagrade za sve što je pregurala u životu.

Ceren Karakoc je pričala o tome da su ona i njen muž patili od besparice i da se borila da ostane u profesiji kao glumica:

„Mnogo sam patila, ostali smo bez novca. Ali negde neko to vidi i veruje da ti to možeš. Ne mogu da vam kažem na koliko sam probnih snimanja i intervjua sa režiserima bila u životu dok nisam došla do ove tačke.”.

NOVO - Serija Tacsiz Prenses / Nekrunisana princeza pravi finale sezone

By: TV Exposed