Biran Damla Yilmaz otkrila u kakvoj seriji želi da glumi

Biran Damla Yilmaz, jedna od istaknutih mladih talenata prošlog perioda, ponovo je privukla pažnju likom Kumru, koju je tumačila u TV seriji Yasak Elma / Zabranjena jabuka. Stiče se utisak da će glumica, čiji fanovi pokazuju veliko interesovanje na društvenim mrežama, nastaviti da glumi i u šestoj sezoni ove serije.

Biran Damla Yilmaz otkrila u kakvoj seriji želi da glumi

Foto Credits: Internet Haber

Dok traju pripreme za šestu sezonu serije Yasak Elma / Zabranjena jabuka, bilo je izvesno da će u priči učestvovati Eda Ece.

Iako se navodilo da je seriju napustila Sevval Sam, kasnije se govorilo da će se pojaviti pred publikom i u šestoj sezoni. Međutim, pošto Sevval Sam do sada nije dala jasnu izjavu, još uvek nije razjašnjena ova situacija.

Očekuje se da će Biran Damla Yilmaz nastaviti da učestvuje u priči sa likom Kumru. Međutim, u vezi s tim nema sigurnosti. U svojoj izjavi, glumica je dala dobre komentare o šestoj sezoni i svojim rečima stvorila osećaj da će biti u seriji.

Otkriveno je i u kakvoj produkciji želi da učestvuje Biran Damla Yilmaz nakon projekta Yasak Elma. Glumica je rekla da može da preuzme ulogu ili u romantičnoj humorističnoj seriji ili u projektu prepunom akcije.

Biran je skrenula pažnju sledećim rečima: „Voleo bih da budem u romantičnoj komediji ili akcionim projektima. Zašto da ne?! Mlada sam i veoma sam uzbuđena i radoznala da igram nove likove i stičem nova iskustva.”.

NOVO - Gledaoci serije Seversin su revoltirani

By: TV Exposed