Engin Gunaydin – nezgoda sa motorom (FOTO)

Glumac Engin Gunaydin imao je mali problem, tačnije malu nezgodu sa svojim motorom. Na svu sreću niko nije povređen. Engin je otišao u šoping motociklom, uredno ga parkirao a po izlasku iz radnje motora – nije bilo. Barem ne na parking mestu. Glumac je svoju Vespu pronašao prevrnutu blizu mesta parkiranja. Očigledno da neko pri ...

Engin Gunaydin – nezgoda sa motorom (FOTO)

Glumac Engin Gunaydin imao je mali problem, tačnije malu nezgodu sa svojim motorom.

Na svu sreću niko nije povređen. Engin je otišao u šoping motociklom, uredno ga parkirao a po izlasku iz radnje motora – nije bilo. Barem ne na parking mestu. Glumac je svoju Vespu pronašao prevrnutu blizu mesta parkiranja. Očigledno da neko pri izlasku sa parkinga nije video motor, zakačio ga i srušio ga. Motor je potom oborio i kalj sa cvećem koje je ukrašavalo parking prostor.

Novinari koji su se našli u blizini su pomogli Gunaydinu da podigne motor koji je pretrpeo manju štetu. Na svu sreću po glumca, motor je i dalje bio u voznom stanju. Kada su ga upitali šta se desio, glumac se našalio i rekao kako ga je neko zakačio i prevrnuo sa motora. Nakon kratkog perioda zabrinutosti, Engin se nasmejao i objasnio o čemu se zapravo radi.

NOVO - Počelo snimanje nove turske serije Seref Bey

By: TV Exposed