Da li su sporedni glumci zapostavljeni u seriji Sahmaran / Šahmaran?!

Veoma neprijatna situacija se dogodila vezana za seriju Sahmaran. Glumci koji su tumačili sporedne uloge izrazili su svoje nezadovoljstvo tretmanom produkcione kompanije i digitalne platforme.

Da li su sporedni glumci zapostavljeni u seriji Sahmaran / Šahmaran?!

Foto Credits: DiziCentral

Pa šta se to desilo? Mahir Gunsiray koji je igrao jednu od sporednih uloga u Netflixovoj seriji Sahmaran / Šahmaran je komentarisao na promocji seriji u kojoj glavne uloge tumače Serenay Sarikaya, Burak Deniz i Mert Ramazan Demir: „Bravo, napravili ste seriju sa troje sjajnih glumaca. Čestitke i srećno!“.

Mnogi su kasnije počeli da analiziraju njegove reči. Činjenica je da sporedni glumci uglavnom i ne učestvuju u promocijama serija. To je tipično ne samo za turski šou-biznis već i širom sveta – jednostavno, filmovi i serije se promovišu sa glavnim zvezdama a ne celokupnom ekipom koja je učestvovala u snimanju.

Ipak, turski mediji smatraju da deo krivice pripada i kompaniji TIMS&B koja je radila seriju Sahmaran. Oni su kako navode potpuno zaboravili na sve druge glumce koji su radili u ovoj seriji. U drugim Netflixovim projektima producenti ipak pokušavaju da prikažu sve koji su glumili u seriji čak i kada digitalna platforma veliki akcenat stavlja na glavne glumce. U slučaju serije Sahmaran / Šahmaran, na gala promociji projekta, intervju su davale samo glavne zvezde, Serenay, Burak i Deniz, dok su drugi bili potpuno u drugom planu.

Korisnici društvenih mreža su istakli jednu zanimljivu stvar. Tačnije činjenicu da je i Mert Ramazan Demir bio potpuno u drugom planu dok nije postao sada već velika zvezda sa TV serijom Yali Capkini. Mnogi smatraju da bi i on bio zaboravljen da nije u medjuvremenu od kada je serija Sahmaran snimljena do emitovanja postao toliko popularan.

 Čini se da i te kako ima isitne u ovim navodima...

NOVO - Hafsanur Sancaktutan biranim rečima o glumi

By: TV Exposed