Promena naziva nove turske serije Yali Capkini / Vodomar

Serija Yali Capkini / Vodomar je još u fazi pripreme. Bez obzira na to, projekat je privukao dosta pažnje i on njemu se zaista mnogo piše u turskim medijima.

Promena naziva nove turske serije Yali Capkini / Vodomar

Foto Credits: IMDB

Yali Capkini / Vodomar je bio prvi naziv ovog projekta. Prema pisanju turske štampe, ime serije je promenjeno. Poznato je i kako će se serija zvati, naravno ukoliko ne dođe do još neke nove promene. Novi naziv ovog rojekta je Suslu Korkuluk ili u prevodu Strašilo. Podsećamo u pitanju je nova televizijska serija u kojoj će glavnu ulogu tumačiti Cagatay Ulusoy.

U novom tekstu se navodi i to da je Cagatay Ulusoy oduševljen pričom u ovoj novoj seriji. Šta se to tačno toliko dopalo glumcu nije poznato. Ulusoy je neko ko ume da izabere dobre projekte, tako da ne sumnjamo u njegov izbor kada je u pitanju ova nova turska serija. Da je serija zaista obećavajuća potvrdila je i novinarka Ranini. Ona je kako kaže pogledala scenario i priču i uverena je da će ovo biti zaista sjajan projekat.

Kada je u pitanju Cagatay Ulusoy, glumac je završio svoje obaveze prema Blu TV-u. Njegov ugovor je istakao i postoje prepreke da Ulusoy radi na novom projektu koji će se dakle zvati Suslu Korkuluk.

NOVO - Aytac Sasmaz u novom istorijskom projektu Ilk Gokturk / Prvi Gokturk!

 By: Milt-TV Exposed