Novi šok za Nursemu u seriji Kizilcik Serbeti!

Kizilcik Serbeti, rekordna serija Show TV-a, u produkciji Gold Filma, u produkciji Faruka Turguta, u kojoj glume Baris Kilic, Evrim Alasya, Ahmet Mumtaz Taylan, Sila Turkoglu, Sibel Tascioglu, Dogukan Gungor, Mujde Uzman i drugi, kao i svakog petka je na ekranima sa svojom novom epizodom.

Novi šok za Nursemu u seriji Kizilcik Serbeti!

Foto Credits: Dizilah

Serija Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice ponovo je počela da postiže dvocifrene ocene u grupi AB i ABC1. Činjenica da je serija, koja je dostigla dvocifrenu stopu u total kategoriji rejtinga, završila dan na prvom mestu u svim kategorijama, pokazala je da se njen uspeh nastavlja.

Epizodu serije koja oduzima dah obeležila je smrt majke od Gorkem, kao i ono što se dogodilo u pogrebnom zavodu i Umutova prevara Nurseme.

Ono što se desilo sa likom Nurseme, koju igra Ceren Yalazoglu Karakoc, ponovo je rastužilo sve gledaoce.

Podrška liku

Nesreća lika Nurseme, koja je ranije prošla kroz mnoge događaje, uslovila je da se o seriji mnogo priča na društvenim mrežama. Umutova prevara Nurseme u poslednjoj sceni prošle epizode ​​šokirala je publiku. Epizoda je ostavila traga kada je Nursema, koja je došla kući da poslednji put razgovara sa njim, videla Umuta sa drugom ženom.

Ova situacija se odrazila na udeo gledalaca koji su na društvenim mrežama izrazili podršku liku Nurseme.

Epizoda serije koja je emitovana sinoć bila je na vrhu X-ove TT liste oko 10 sati sa hashtagom #KizilcikSerbeti. Pored toga, tag Doga su ostali na TT listi dva sata, Nursema pet sati, Nilay osam sati, Umut četiri sata, Metehan dva sata, a Giray, Gorkem i Cimen pet sati.

NOVO - Sila Turkoglu je veoma srećna u seriji Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice!

By: TV Exposed