Yalcin Hafizoglu u seriji Lavanta Konagi

Milioni gledalaca znaju Yalcina Hafizoglua iz serije Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz. Glumac, koji je stekao široku bazu obožavatelja sa likom poi menu Hizir Ali Cakirbeyli, na setovima je od 2016. godine.

Yalcin Hafizoglu u seriji Lavanta Konagi

Foto Credits: Internet Haber

Yalcin Hafizoglu, koji se prvi put pojavio u TV seriji Kiralik Ask, postigao je veliki uspeh sa projektom Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz tokom 5 godina.

Glumac, koji je istovremeno uvećao svoje iskustvo i napravio velike korake ka popularnosti, nakon ovog projekta učestvovao je u dve različite serije, koje su došle do finala. Hafizoglu, koga smo gledali u TV seriji Gulumse Kaderine 2022. godine, predstavio je sasvim drugačiji portret sa psihološki problematičnim likom Cana. Njegovim fanovima je ovo stanje glumca takođe bilo veoma interesantno i podržali su ga. Međutim, za Yalcina Hafizoglua, ova serija je ostala nesrećno iskustvo od 5 epizoda.

Yalniz Kurt pa Lavanta Konagi

Zatim, glumac, koji je otišao pred kameru za drugu sezonu serije Yalniz Kurt / Vuk samotnjak, nije mogao dugo da ostane na ekranu u ovom projektu. Nakon dve nesreće, odnosno serije u kojima se nije dugo zadržao, obožavaoci Yalcina Hafizoglua će sada gledati glumca u seriji Lavanta Konagi.

Očekuje se da će nova serija, u kojoj dva važna imena kao što su Birkan Sokullu i Ebru Sahin, preuzeti glavne uloge, otvoriti nova vrata u karijeri Hafizoglua. Pretpostavlja se da će Yalcin Hafizoglu, kojeg ćemo gledati sa drugačijim likom, uskoro upoznati svoje fanove na ekranu Star TV-a.

NOVO - Mina Derman o sebi i seriji Ben Bu Cihana Sigmazam

By: TV Exposed