Počinje novi period za Edipa Tepelija

Edip Tepeli, koji je privukao svu pažnju likom Kavruka Omera u TV seriji Sefirin Kizi / Ambasadorova ,ćerka, izabran je nakon toga za ATV seriju Destan / Legenda.

Počinje novi period za Edipa Tepelija

Foto Credits: aHaber

U procesu u kojem su druga poznata imena razmatrana za glavnu ulogu, Bozdag Film je izabrao Edipa Tepelija za glavnu ulogu u seriji Destan. Nakon ovog teškog procesa selekcije, Tepeli se obukom koju je imao prilagodio seriji, čija se priča odvijala u osmom veku i sa Ebru Sahin postao serijski par koji se dopao publici. Mora se reći da je dvojac imao veliki uticaj na seriju Destan / Legenda prošle sezone, ali da projekat nije mogao da se nastavi u drugoj sezoni, što nije baš najbolje za njihove karijere.

Dok se serija Destan sprema da se oprosti jednom poslednjom epizodom, počinje nova era za Edipa Tepelija, koji igra glavnu ulogu. Ovaj novi period će ga dovesti do toga da dobije glavnu ulogu u mnogim projektima nakon serije Legenda, u kojoj je glumac dokazao da može da se nosi sa glavnom ulogom.

Kao jedan od ovih projekata u kojima bi Edip Tepeli mogao da glumi pominje se, odnosno u štampi su se odrazile tvrdnje o novoj televizijskoj seriji Koridor. Za glavnu ulogu pominje se i ime Edipa Tepelija, uz imena Ugura Gunesa, Merta Turaka i Sevde Erginci. Pregovori sa navedenim glumcima su u poodmaklim fazama.

Ostaje da vidimo da li će Tepeli i raditi na ovom projektu. Ishod pregovora će biti poznat vrlo brzo.

View this post on Instagram

A post shared by ediptepeli (@ediptepeli)

NOVO - Can Yaman otkrio od koga je mnogo toga naučio! (VIDEO)

By: TV Exposed