Novi gest Hande Ercel žrtvama zemljotresa

Turska glumica Hande Ercel, kao i mnoge njene kolege, učestvovala je u organizacijama za prikupljanje pomoći za žrtve katastrofe nakon zemljotresa 6. februara koji je pogodio 11 provincija.

Novi gest Hande Ercel žrtvama zemljotresa

Foto Credits: DiziCentral

Glumica, koja je danima vredno radila, osvojila je priznanje svih kako porukama sa kojima je komunicirala na društvenim mrežama, tako i učešćem u koordinacijama na licu mesta. Zajedno sa organizacijama kao što su Ihtiyac Haritasi / Mapa potreba i AHBAP, zajedno sa volonterima, glumica je takođe učestvovala u kampanji Turkey One Voice i pokušala da prikupi pomoć za žrtve zemljotresa.

Ercel i dalje nastavlja svoje aktivnosti podrške u svetlu informacija koje stižu iz područja zemljotresa. I ne samo to, Hande Ercel je takođe potpisala posebnu studiju u ime žrtava zemljotresa. Oni koji pomno prate glumicu znaju da je Ercel, koja je diplomirala na Univerzitetu likovnih umetnosti Mimar Sinan, odsek za tradicionalnu tursku umetnost, talentovana za slikarstvo.

Poseban dizajn

Hande Ercel, koja svoje crteže s vremena na vreme uključuje u svoje objave, ovaj put je učinila to da ovaj talenat iskoristi za pomoć žrtvama zemljotresa! Glumica je privukla pažnju svojim dizajnom koji ukazuje na zonu zemljotresa koja je pogodila 11 provincija na mapi Turske. U dizajn koji je dizajniran za naslovnicu časopisa Elle Turkey i napravljen na temu 'Connection', glumica je postavila dva balona koja predstavljaju balone vezane za krhotine u znak sećanja na decu koja su preminula, koji obavija region kao pojas i okićen je cvećem.

Dok je ovaj dizajn, koji je sve dirnuo, objavljen na naslovnoj strani martovskog izdanja Elle Turkey magazina, razgovaralo se o tome da će ovaj dizajn biti odštampan na majici odeće brenda Nocturne, čije je zaštitno lice Hande Ercel. dugo vremena, a prihod bi se koristio za žrtve zemljotresa.

Njeni fanovi željno iščekuju majice sa ovim posebnim dizajnom.

View this post on Instagram

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

NOVO - Poznato kada počinje turska serija Biz Kimden Kaciyorduk Anne? / Od koga smo bežali, majko?

By: TV Exposed