Poznato kada počinje turska serija Biz Kimden Kaciyorduk Anne? / Od koga smo bežali, majko?

Melisa Sozen, koja je kao gostujuća glumica učestvovala u TV seriji Kirmizi Oda / Crvena soba 2020. godine, imala je veoma uspešan nastup.

Poznato kada počinje turska serija Biz Kimden Kaciyorduk Anne? / Od koga smo bežali, majko?

Foto Credits: IMDB

Poznata glumica duboko je impresionirala milione gledalaca likom Alye. O glumačkom umeću Melise Sozen, koja je jedno vreme gostovala kao priča jednog lika u seriji, mnogo se pričalo u tom procesu, a lik Alye ostavio je traga na društvenim mrežama.

Poznata glumica, koja je nedavno počela da učestvuje u digitalnim projektima jedan za drugim, bila je u glavnoj ulozi priče od 8 epizoda sa likom Yasar u seriji Alef, koja je takođe podeljena 2020. godine. Tada se glumica još jednom pripremala za Netflix, odnosno njihov projekat pod nazivom Biz Kimden Kaciyorduk Anne? / Od koga smo bežali, majko?.

Sozen, koji je privukala pažnju i učešćem u digitalnoj seriji, ponovo je postao na dnevnom redu serijom adaptiranom po romanu poznatog pisca Perihana Madena. Knjiga, koja se bavi traumatičnim odnosom majke i njene ćerke, objavljena je 2007. Serijal, koji govori o avanturi bekstva sa Bambi, kćerkom koja ne može da toleriše uznemiravanje drugih, bila je veoma impresivna akciona priča.

Objavljena video najava

Veoma impresivan je bio i prvi trejler Netflixove serije Biz Kimden Kaciyorduk Anne? / Od koga smo bežali, majko?, za koju je najavljeno da će biti emitovana na ovoj platformi 24. marta. Oni koji su pogledali prvi snimak podelili su komentare navodeći da razumeju da će Melisa Sozen ponovo odigrati veoma uspešan nastup.

Osim Melise Sozen, u seriji se pojavljuju i glumci kao što su Eylul Tumbar, Musa Uzunlar, Basak Dasman, Birand Tunca i Buce Buse Kahraman.

Tu je i video najava nove serije.

NOVO - Evo zbog čega serija Tuzak / Klopka opstaje u etru pored očajnog rejtinga!

By: TV Exposed