Zbog čega je Melisa Senolsun odbila ulogu u seriji Aziz?!

Melisa Senolsun došla je u centar pažnje nakon što je prvo prihvatila, pa odbila ponudu za ulogu u novoj turskoj seriji Aziz. Evo i o čemu se radi.

Zbog čega je Melisa Senolsun odbila ulogu u seriji Aziz?!

Foto Credits: IMDB

Turska glumica Melisa Senolsun je prvo potvrdila da će tumačiti jednu od glavnih uloga u novoj seriji kompanije O3 Medya, Aziz. Međutim u poslednjem trenutku se predomislila. Zvanično je objavljeno da se strane nisu dogovorile oko detalja u ugovoru. Kružili su tračevi da je zapravo za sve kriva supruga Murata Yildirima, Iman Elbani. Ona navodno nije mogla da se složi sa tim da Murat i Melisa rade zajedno i budu partneri na sceni. Ipak, drugi izvori su demantovali ovu vest.

Postojala je čak i pomalo suluda verzija. Po nekim tvrdnjama, producenti su smatrali da rivalka Damle Sonmez u seriji ne sme da ima plave oči.

Ono što je izvesno je da je Melisa Senolsun potpisala ugovor sa kompanijom OGM Pictures. Nakon odlaska Farah Zeynep Abudullah iz serije Masumlar Apartmani, Melisa će postati nova glavna zvezda. Zanimljivo je da je Senolsun prošle godnie pregovarala sa producentom Onurom Guvenatamom za ulogu Inci u pomenutoj seriji, ali je uloga pripala upravo Farah Zeynep Abdullah.

Umesto Melise, u seriji Aziz je angažovana mlada glumica Simay Barlas.

NOVO - Koliko epizoda će imati serija Ada Masali / Ostrvska bajka? Evo odgovora!

 By: Milt-TV Exposed