Zajedno sa projektom Ates Kuslari, pojavio se novi negativac u serijama!

Impresivna je priča u seriji Ates Kuslari / Vatrene ptice koja se emituje na ATV ekranima petkom uveče, a prve dve epizode ​​su postigle veliki uspeh dostigavši brojku od 8 gledanosti u total kategoriji.

Zajedno sa projektom Ates Kuslari, pojavio se novi negativac u serijama!

Foto Credits: Internet Haber

Glumci Hande Soral, Ilayda Alisan, Gorkem Sevindik i Burak Tozkoparan, takođe imaju veliku podršku i sjajnu glumačku ekipu. U priči serije ima takvih likova da ih publika ili pozdravlja ili mrzi zbog njihovog zla. Kao i u svakoj priči, serija Ates Kuslari takođe ima negativca.

Serkan Ercan je takođe u ključnoj tački priče sa likom Menderesa u seriji Ates Kuslari / Vatrene ptice. Iskusni glumac je imao sjajna iskustva sa veoma različitim ulogama u filmovima i TV serijama od kasnih 1990-ih. Sada, glumac, koji igra jednog od ključnih likova serije Vatrene ptice, ističe se kao jedno od privlačnih imena priče, iako ima sporednu ulogu.

Da je Laru od porodice odvojio njen stric, publici je bez odlaganja pokazano. Za mnoge ljude, ovo se opisuje kao flip-flop situacija. Dakle, koji je razlog zašto je Menderes učinio ovo zlo svojoj nećakinji? Publika je veoma radoznala za ovu tačku priče. Za Serkana Ercana se čini da nema nikakve sličnosti sa likom, osim što je saosećao sa njim kako bi dočarao lik Menderesa.  Njegov lik je pametna osoba, ali on je neko ko svoju inteligenciju koristi na loše načine. Serkan Ercan je ovako govorio o Menderesu Eyubogluu, koga tumači u seriji:

Menderes je izuzetno pametan i inteligentan, ali svoju inteligenciju koristi u suprotnom pravcu. Lik koji koristi svoju inteligenciju da povredi ljude. Jedina stvar koju imam zajedničko sa Menderesom je da nam je veličina cipela ista.”.

NOVO - Objavljena video najava nove turske serije Aile / Porodica (VIDEO)

By: TV Exposed