Engin Akyurek je majstor glume!

Fanovi turskog glumca Engina Akyureka su veoma srećni ove sezone što je glumčev povratak na TV ekrane obeležen sa likom koji može da pokaže mnogo i što je impresionirao milione gledalaca.

Engin Akyurek je majstor glume!

Foto Credits: IMDB

Akyurekov nastup kao Tahir Lekesiz u televizijskoj seriji Adim Farah / Zovem se Farah bio je i ostao veoma uspešan od prve epizode ​​serije.

Njegovo majstorstvo u odrazu osećanja lika Tahira prema publici, kao i veoma dobra partnerska energija sa Demet Ozdemir, aktivira publiku na društvenim mrežama.

Uprkos tome što se sredom uveče približava prosečnom rejtingu, njihov zajednički projekat, TV serija Adim Farah je i dalje ispod očekivanja u tom pogledu.

Velike pohvale

Međutim, kada je reč o glumi, posebno je Engin Akyurek, kako je publika i očekivala, ponovo pokazao stil koji fascinira mnoge. Od njegovih izraza lica u seriji do njegovog stava u emotivnim trenucima, njegovog izgleda i uspeha u scenama prepunim akcije, publika ispituje svaki aspekt Engina Akyureka do poslednjeg detalja.

Obožavaoci serije Adim Farah u kojoj Engin Akyurek tumači glavnu mušku ulogu, koji dele mnoge video snimke na društvenim mrežama, smatraju da glumac živi lik Tahira, posebno njegovim izrazima lica. Obožavaoci serije, koji su prokomentarisali:

Ne zovemo ovog čoveka bezveze majstorom glume“, posebno su podigli tviter okruženje.

Zaista, Engin pokazuje veoma veliki kvalitet iz projekta u projekat u kojem radi i lepo ga je gledati na TV ekranima. Jednostavno, pravi majstor glume!

View this post on Instagram

A post shared by Adım Farah (@adimfarahdizi)

NOVO - Emre Bey u novoj TV seriji

By: TV Exposed