Onur Seyit Yaran je napustio seriju Kardeslerim!

Onur Seiit Yaran napustio je projekat TV serije pod nazivom Kardeslerim / Moja braća.

Onur Seyit Yaran je napustio seriju Kardeslerim!

Foto Credits: DiziCentral

Epizoda 95 serije Kardeslerim / Moja braća emitovana je 9. septembra i lik Doruk je preminuo u saobraćajnoj nesreći.

Nakon ovog razdvajanja, Onur Seyit Yaran je dobio mnogo ponuda iz potpuno novih projekata, ali njegovi fanovi dobro znaju koji je najveći cilj glumca.

Onur Seyit Yaran, koji želi da učestvuje u španskom bioskopu i u tu svrhu posećuje ovu zemlju, već neko vreme sistematski radi na učenju španskog jezika.

San o Španiji traje već neko vreme

Emitovanje TV serije Kardeslerim u Španiji i veliko interesovanje koje je izazvalo značajno su doprineli snu mladog glumca da se pridruži umetničkom svetu ove zemlje.

Nestrpljivo se iščekuje šta će Onur Seyit Yaran, koji je postao veoma popularna ličnost sa svojim projektom TV serije Kardeslerim za 3 sezone, učiniti nakon što napusti seriju.

Međutim, nije lako da turska TV serija bude veoma uspešna u inostranstvu, a posebno u Španiji, gde je ciljana, i da se proširi na široku publiku. U ovom trenutku je očigledno da je projekat TV serije Kardeslerim bio velika šansa za mladog glumca.

Nije poznato koliko će dugo ime Onura Seyita Yarana biti na dnevnom redu u Španiji nakon TV serije Kardeslerim, ali iz izjava koje je dao u svojim intervjuima znamo da se glumčev san da bude u španskom bioskopu sve više nastavlja.

NOVO - Emotivan početak nove sezone serije Kardeslerim / Moja braća

By: TV Exposed