Emotivan početak nove sezone serije Kardeslerim / Moja braća

Četvrta sezona televizijske serije Kardeslerim / Moja braća, susrela se sa publikom u subotu, 9. septembra.

Emotivan početak nove sezone serije Kardeslerim / Moja braća

Foto Credits: DiziCentral

Dok je emitovana 95. epizoda serije Kardeslerim / Moja braća, uzbuđenje oko nove sezone imalo je veliki uticaj na društvenim mrežama.

Dok su mnogi obožavaoci serijala bili znatiželjni o promeni priče, hiljade deljenja su podeljene na društvenim mrežama uz uzbuđenje oko 95. epizode.

Trejleri objavljeni pre nove sezone ATV-ove rekordne serije, Kardeslerim, takođe su bili veoma efektni i postali su jedni od najgledanijih na društvenim medijima.

Dok je Dorukova nesreća povećala radoznalost i iščekivanje, Omerovo saznanje o tajni iza bratove smrti bio je razvoj koji je povećao uzbuđenje. Dorukova smrt nakon nesreće duboko je uticala na publiku. Niko nije mogao da se navikne na činjenicu da Onur Seyit Jaran više neće biti u seriji.

Asiye u centru pažnje

Emocionalnost lika Asiye, koju igra Su Burcu Yazgi Coskun, u narednim epizodama takođe tera fanove serije da razmišljaju. Događaji koji će se desiti nakon Dorukove smrti u saobraćajnoj nesreći već su dovoljan razlog da ljubitelji serije Kardeslerim / Moja braća sa uzbuđenjem pogledaju 4. sezonu.

Obožavaoci serije podelili su hiljade postova na društvenim mrežama nakon Dorukove smrti. Uobičajeno mišljenje mnogih gledalaca bilo je fokusirano na to kako će Asiye izdržati ovaj bol. Gledaoci kažu:

„Izgubila je i Doruka, jedinu osobu za koju se držala posle majke, oca i brata. Kako će Asiye izdržati ovaj bol?".

Zaista, od 96. epizode ​​serije Kardeslerim, fanove serije, koji će četvrtu sezonu provesti gledajući kako će Asiye podneti Dorukovu smrt, čeka intenzivna emocionalnost.

NOVO - Ozan Dolunay je zadovoljan serijom Dilek Tasi / Kamen želja, a vi?!

By: TV Exposed