Evo zbog čega serija Tuzak / Klopka opstaje u etru pored očajnog rejtinga!

Do sada je emitovano 18 epizoda serije Tuzak / Klopka, u kojoj glume Akin Akinozu i Bensu Soral.

Evo zbog čega serija Tuzak / Klopka opstaje u etru pored očajnog rejtinga!

Foto Credits: IMDB

Uporedo sa dnevnim promenama serijala i promenama u terminima emitovanja, u procesu je palo i interesovanje publike. Serija Tuzak je zapravo iz nužde dovedena u poziciju projekta koji emituje tv8.

Serija ima veoma veliku publiku na društvenim mrežama, ali kada pogledamo rejting, malo je verovatno da bi se emitovatovala, odnosno opstala na nekom drugom kanalu. Možemo objasniti zašto tv8, koji nije imao mnogo razumevanja za seriju Sifirinci Gun / Nulti dan, nastavlja seriju Tuzak sa svojim interesom.

Za TV seriju Tuzak / Klopka vladalo je veliko interesovanje iz inostranstva, a čak je i na sajmu u Americi Tuzak bio najpopularniji projekat među turskim TV serijama. Nova 19. epizoda serije Tuzak, koja se očekuje na platnu do 26. epizode, sastaće se sa publikom u petak, 10. marta u 22:15.

Prodaja u inostranstvu

Drugim rečima, smatra se da serija Tuzak nije vredna prikazivanja između 20.00 i 22.00, što je najvažnija vremenska zona dana. TV8 je ranije emitovao seriju u ovo vreme, a zatim je povukao sa 20:00. Ove promene podsećaju na situaciju u kojoj administracija ne brine mnogo o seriji i objavljuje je iz nužde.

Naravno, pratioci Akina Akinozua, koji ima veoma veliku bazu fanova u inostranstvu, drže seriju skoro jednom od turskih serija o kojima se najviše priča na društvenim mrežama.

Međutim, to se uopšte ne odražava na ocene. Za seriju Tuzak, čini se da tv8 nema izbora nego da izdrži slabu gledanost do kraja sezone, ali da to nadoknadi prodajom u inostranstvu.

NOVO - Scene Tahira i Kerimsaha u seriji Adim Farah osvajaju publiku!

By: TV Exposed