Ahu Yagtu najavila petu sezonu serije Kardeslerim | Moja braća!

Ahu Yagtu, koja igra lik Suzan u TV seriji Kardeslerim | Moja braća, postala je jedno od važnih imena projekta, koji se uspešno nastavlja od februara 2021. godine.

Ahu Yagtu najavila petu sezonu serije Kardeslerim | Moja braća!

Foto Credits: Haberler

Dok traje 4. sezona serije Kardeslerim | Moja braća, koja ima snažnu dramsku priču, među informacijama je da se govori i o 5. sezoni projekta koja je dobila dobre ocene.

Novi uspesi se dodaju sjajnim rezultatima serije Kardeslerim, koja se emituje ne samo u Turskoj, već i u mnogim zemljama u inostranstvu, sa jakom gledanošću i novim epizodama svake nedelje.

Ahu Yagtu takođe održava svoje mesto u glumačkoj postavi serije, intenzivno radeći za seriju Kardeslerim.

Emitovanje u 87 zemalja

Poznata glumica je objasnila da nastavljaju intenzivno da rade za seriju u Youtube programu za ćaskanje u kojem je gostovala.

Ahu Yagtu, koja je obavestila da je serija prodata u ukupno 87 zemalja, rekla je da je ona prva osoba koja je dala poruku fanovima serije da bi projekat mogao da se pojavi na ekranu u narednoj sezoni.

Naravno, još uvek nema jasne situacije u vezi sa sudbinom serije Kardeslerim, ali se čini normalnim razmotriti petu sezonu, jer priča i dalje nailazi na snažnu podršku publike.

Yagtu je izjavila: „Veoma smo zauzeti. Kada se taj intenzitet kombinuje sa nedostatkom programa, katastrofa će se desiti. Sada smo navikli na to, prošle su 4 sezone. Ljudi se malo naviknu na to.“.

View this post on Instagram

A post shared by Ahu Yagtu (@ahuyagtu)

NOVO - Raste interesovanje za novu tursku seriju Bahar | Proleće

By: TV Exposed