Ugur Gunes u novoj TV seriji

Turski glumac Ugur Gunes potpisao je ugovor za rad u novoj TV seriji. Prenosimo do sada poznate informacije.

Ugur Gunes u novoj TV seriji

Foto Credits: Internet Haber

Ugur Gunes je poznat po svojim ulogama u serijama Bir Zamanlar Cukurova i Kanunsuz Topraklar. Uskoro se vraća na TV ekrane sa serijom pod nazivom Avci / Lovac. Ovo nije projekat Disney Plus digitalne platforme, već televizijska serija koju producira Bozdag Film. S obzirom da deli isti naziv kao digitalna serija, moguće je da će ime ipak biti promenjeno. Scenario za TV seriju Avci, u kojoj će Gunes tumačiti glavnu ulogu piše Atilla Engin, poznat po svom radu u seriji Dirilis: Ertugrul. Režiser na projektu je Can Emre.

Za sada nije poznato ko će biti Ugurova partnerka u seriji, ali jeste to da će bitnu ulogu tumačiti Burak Tozkoparan, koji je radio već na seriji Bozdag Filma, projektu Destan / Legenda. Njegov lik će se zvati Selim.

Ugur Gunes će u novoj seriji Lovac tumačiti lik po imenu Hakan. Radnja ove nove turske TV serije će pratiti misteriozni pad aviona blizu Isparte, u kojoj je poginuo glavni inžinjer turske vojske i istragu tog pada. Iako se navodi da je greška pilota zvaničan uzrok nesreće, mnogi i dalje sumnjaju da je avion srušen.

Snimanje kadrova na ovom novom projektu će započeti krajem oktobra- početkom novembra.

NOVO - Serija Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet postaje pravi hit!

By: TV Exposed