Serija Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet postaje pravi hit!

Gledanost TV serije Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet, u kojoj glavnu ulogu igra Oktay Kaynarca, a njegove partnerke su Pelin Akil i Ebru Ozkan, bile su veoma uspešne.

Serija Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet postaje pravi hit!

Foto Credits: IMDB

Oktay Kaynarca je i glavni glumac i producent u akcionoj seriji u kojoj je ispričana priča o liku po imenu Cezayir. Projekat Ben Bu Cihana Sigmazam, koji je počeo da se emituje prošle nedelje kao rezultat velikog truda reditelja Onura Tana, koji je i partner u produkciji, postigao je veliki rejting.

Veličanstvenim debijem u prvoj epizodi, serija Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet, iznenadila je sve dobivši najbolju ocenu nove sezone. U drugoj epizodi je takođe bilo veoma radoznalo kakve će serija postići rezultate. Druga epizoda emitovana je u utorak, 27. septembra, a gledanost serije ponovo je bila veoma uspešna.

Daleko ispred svojih konkurenata u svim grupama publike, TV serija Ben Bu Cihana Sigmazam ponovo je osvojila prvo mesto. Publika je shvatila da se veliki skok koji je serija ostvarila u prvoj epizodi nastavio i u drugoj epizodi i da se interesovanje publike za seriju nastavilo. Sa ovim visokim uspehom u prve dve epizode, projekat Ne mogu da se uklopim u ovaj svet se takođe dokazao.

Očekuje se da će nastaviti svojim putem sa veoma uspešnim rezultatima u narednim epizodama ove turske serije.

 NOVO - Serkan Cayoglu u novom liku kakav do sada nije glumio

By: TV Exposed