O finalu sezone serije Yali Capkini se i dalje priča

Serija pod nazivom Yali Capkini ostavila je traga u ovoj sezoni turskih TV serija.

O finalu sezone serije Yali Capkini se i dalje priča

Foto Credits: IMDB

Projekat Yali Capkini, koji je pokazao sjajan proces dobijanjem dvocifrene ocene koju kanal nije mogao postići dugi niz godina, došao je u prvi plan kao najuspešnija produkcija sezone 2022-2023.

Duo Afra Saracoglu i Mert Ramazan Demir ostavio je snažan utisak svojim uspešnim nastupima i uspeo da impresionira milione.

Poslednja scena prve sezone serije Yali Capkini, koja se u petak uveče oprostila od publike svojom 36. epizodom, pripremljena je na način koji nikada neće napustiti umove i srca.

Ferit, koji se borio za život u Seyraninim rukama izazvao je dosta emocija, a publika je briznula u plač.

Publika, koja je na društvenim mrežama pisala o tome koliko ih je pogodila ova scena, podelila je komentare u kojima se navodi da vriskovi Seyran, koju glumi Afra Saračoglu, nisu nestali. Brojni obožavaoci su napisali:

„Seyranini očajnički krici nikada neće napustiti naša srca ili naše uši.”. Govoreći o tome kako su Seyran i Ferit svojim iskustvima doveli Tursku do suza, fanovi serije zasuli su tim pohvalama.

Pohvale od fanova

Glumci TV serije Yali Capkini, koji su svojim glumačkim izvedbama ušli u srca, stalno su bili na dnevnom redu na društvenim mrežama tokom cele sezone. Brojni TV fanovi su komentarisali finale sezone ovim rečima:

„Bila je to najupečatljivija scena. Tekstura i boje scene, odlična muzika Cema Adriana, zamak, Gaziantep u pozadini, odlična gluma i uglovi snimanja Afre i Merta... Bilo je to jako dobro finale sezone u svemu. Pucanje Ferita je bilo veoma impresivno.”.

Evo i pomenute scene.

NOVO - Objavljena video najava nove turske serije Donence

By: TV Exposed