Ko je turski glumac koji pravi skandale na setu?!

Turska štampa se prethodnih dana bavi za njih i ne baš neobičnom temom – skandalima na snimanju turskih serija. Evo i o čemu se radi.

Ko je turski glumac koji pravi skandale na setu?!

Foto Credits: SyncOnSet

Sve je počelo tekstom Birsen Altuntas. Ova poznata novinarka je prenela priču o 50-godišnjem glumcu kog nije želela da imenuje i njegovom bahatom ponašanju na setu. Kako kaže Birsen, ovaj glumac je imao glavnu ulogu u jednoj istorijskoj seriji, svi mu se dive a zapravo je veoma loš čovek. Ona nije želela da imenuje osobu, ali uverava da je glumac neko kome se milioni dive zbog uloga oca koje je glumio, a zapravo je njegovo ponašanje na setu skandalozno i ne može da se toleriše.

Ovaj glumac nepristojno viče na osoblje kada mu supa stigne pola sata kasnije nego što je on to želeo. Zvuči neverovatno, ali čak i obavlja malu nuždu na setu?! Da, dobro ste čuli. Producenti se prave da ništa ne primećuju i ne žele da učine ništa što bi naštetilo njihovom biznisu i projektu.

Čim neko od ekipe koja radi sa ovim glumcem počne da se buni zbog njegovog ponašanja, momentalno dobija otkaz!

Nakon ovog zaista oštrog i pomalo neverovatnog teksta, mnogi se pitaju o kom turskom glumcu je reč. Šta vi mislite, ko je u pitanju? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Serenay Sarikaya posle sedam godina ponovo na TV ekranima!

By: Milt-TV Exposed