Hande Ercel u dve nove serije!

Stigle su nove vesti o novim serijama Hande Ercel, koju nismo gledali na ekranima od završetka serije Sen Cal Kapimi. Po svemu sudeći, ovu prelepu tursku glumicu ćemo gledati u dva projekta.

Hande Ercel u dve nove serije!

Foto Credits: Internet Haber

Hande Ercel je nedavno imala sastanak sa kompanijom MF Yapim. Čini se da je sastanak i te kako bio uspešan. Prema pisanju turske štampe, Hande je dogovorila sve uslove za rad u njihovoj novoj seriji koju će režirati Yusuf Pirhasan a za koju scenario piše Ayse Uner Kutlu. Reč je o projektu čije će snimanje početi na leto, a Ercel će u seriji tumačiti lik sirene! Ovo je kako se navodi u potpunosti sa politikom Disney Plus-a, digitalne platforme na kojoj će ova nova serija biti emitovana.

Na veliko zadovoljstvo njenih fanova, Hande Ercel neće biti bez posla i pre leta. Kompanija Tims&B je ponudila glavnu ulogu glumici u seriji Icimdeki Yabanci / Stranac u meni. Prva verzija scenarija je bila rađena od strane Pinar Bulut i Onura Korapla. Sada je Ethem Ozicik preuzeo pripremu novog scenarija.

Reč je o novoj TV seriji koja donosi priču o osobi koja ima poremaćaj višestruke ličnosti. Taj lik će tumačiti Burak Deniz, sa kojim je Hande Ercel već saradjivala. Prošlog petka se Ercel susrela sa kreatorima ove turske TV serije i kako se navodi sastanak je bio izuzetno uspešan. Glumica je prihvatila sve uslove rada u ovoj seriji i ostaje samo da se potpiše ugovor nakon čega će sve biti i zvanično potvrđeno.

Potvrdu ove informacije može očekivati vrlo brzo. Hande će po svemu sudeći uskoro ponovo biti na setu i to u digitalnoj seriji koja će doneti priču o sireni i u seriji Icimdeki Yabanci, gde će biti partnerka Buraku Denizu.

View this post on Instagram

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

NOVO - Alperen Duymaz uživa u ljubavi sa svojom suprugom

By: TV Exposed