Poslednja šansa za seriju Ruhun Duymaz / Tvoja duša ne čuje

Serija Ruhun Duyman / Tvoja duša ne čuje, koja se na Fox TV ekranima predstavlja kao jedna od ambicioznih produkcija letnje sezone, od sada će se emitovati subotom uveče.

Poslednja šansa za seriju Ruhun Duymaz / Tvoja duša ne čuje

Foto Credits: IMDB

Izvršena je promena datuma za seriju Ruhun Duymaz, čija je prva epizoda emitovana u ponedeljak, 24. jula, dok će TV serija Bambaska Biri / Neko drugi umesto nje biti emitovana u ponedeljak, 11. septembra.

Projekat Ruhun Duymaz, za koji je sada odlučeno da se sastane sa publikom subotom uveče, pojaviće se pred publikom sa svojom 7. novom epizodom, 9. septembra uveče.

Pored serije Ya Cok Seversen, čiji je dan emitovanja takođe pomeren i emitovaće se subotom, 9. septembra počeće nove sezone TV serija Gonul Dagi Kardeslerim, koje se već 3 sezone uspešno izvode subotom uveče.

Najambiciozniji serijski par letnje sezone

Burcu Ozberk i Sukru Ozyildiz prikazani su kao najambiciozniji serijski par letnje sezone.

Za njih dvoje je vladalo veliko interesovanje i na društvenim mrežama. Međutim, njihova romantična komedija nije mogla da dopre do veoma široke publike.

Promena dana znači novu priliku za seriju Ruhun Duymaz / Tvoja duša ne čuje, koja teško preživljava zimsku sezonu, čak i ako je leti u pristojnoj poziciji zbog rejtinga.

Nije poznato da li partnerstvo Burcu Ozberk i Sukrua Ozyildiza na subotnjem takmičenju može spasiti seriju, ali ne bi bilo pogrešno reći da serija Ruhun Duimaz nije mogla da postigne očekivane visoke stope u pogledu gledanosti.

Mnogi bi rekli da je ovo i poslednja šansa za seriju…

NOVO - Salih Bademci dobija pohvale zbog nove uloge

By: TV Exposed