Asena Girisken je na sjajan način iznela transformaciju lika u seriji Aldatmak

Prva sezona turske TV serije Aldatmak / Obmana, koja se emituje na ATV ekranu četvrtkom uveče, privodi se kraju.

Asena Girisken je na sjajan način iznela transformaciju lika u seriji Aldatmak

Foto Credits: Haberler

Gledanost ove TV serije, koja okuplja iskusna imena kao što su Vahide Percin, Mustafa Ugurlu i Ercan Kesal, je iznad proseka.

Uz uvažavanje priče, postoji mogućnost da ATV zadrži seriju još jednu sezonu. Igrajući lik Yesim u priči serije Aldatmak, Asena Girisken nastavlja da iznenađuje publiku sasvim drugačijim likom.

Yesim je prešla dalje od obične žene sa decom i pretvorila se u ženu koja može sve. Naravno, ova transformacija je bila korak ka gorem sa opisom glumice.

Asena Girisken je od samog početka znala transformaciju lika Yesim i ova situacija je takođe bila efikasna u njenom izboru da igra ulogu. Glumica je rekla: „Veoma sam uzbuđena zbog promene Yesim, šta ona može da uradi, veoma je prijatno i uzbudljivo igrati je.”.

 Uzbuđenje zbog uloge

Izrazivši da je znala da će se Yesim u prvim danima probnog snimanja transformisati u loš ženski lik, Asena je izjavila da je to za nju bila veoma privlačna situacija.

Glumica je oko promene njenog lika u seriji Aldatmak / Obmana rekla:

„Veoma sam uzbuđena zbog njene transformacije. Uzbuđena sam što se vraćam ovako. Kada pogledate, imala je petogodišnju ćerku, bila je u braku 5 godina i imala je veoma miran život. Bila sam veoma uzbuđena kada sam saznala da ću igrati prelaz odavde do tamo. Bila sam veoma radoznala kada ću se transformisati.”.

NOVO - Serija Ego je imala problem i u scenariju?!

By: TV Exposed