Serija Ego je imala problem i u scenariju?!

U štampi su se pojavile prve informacije da će serija Ego, koja je na Fox TV-u najavljena kao jedan od najambicioznijih projekata ove sezone imati finale u 13. epizodi.

Serija Ego je imala problem i u scenariju?!

Foto Credits: IMDB

U glavnim ulogama u seriji Ego su Melisa Asli Pamuk i Alperen Duymaz. Oni koji se sećaju dvoje glavnih glumaca iz TV serije Carpisma smatrali su da bi njihov novi projekat mogao da napravi veoma dobar uspeh.

Oni koji su očekivali da će se na ekranu odraziti kao dobar TV serijski par bili su svedoci svađe dvoje glumaca na snimanju serije, koja se iznenada proširila na društvene mreže.

U stvari, ovaj razvoj događaja je takođe prouzrokovao da se aura publike, koju je izazvala harmonija dua, u trenu rasprši. Razlika između snova i jave pojavila se u diskusiji.

Problem i u kanalu Fox TV

Za Alperena Duymaza i Melisu Asli Pamuk, pomisao da imaju veoma dobru energiju i da odgovaraju jedno drugom, koja je nastala pre mnogo godina, nestala je zbog navodne svadje.

Ovo je bio element koji je oslabio veru u seriju. Posle toga, ono što se dogodilo u scenariju ponovo je uznemirilo publiku. Scenario nije ispao onako kako su milioni želeli. Glavni muški lik, koji je u seriji bio rastrgan između dve žene, nije osvojio srca ženske publike.

Naravno, još jedan važan faktor je bio to što je serija Ego emitovana na Fox TV-u. Jer oni koji su poznavali stare odluke rukovodstva kanala znali su da ako serija Ego ne dobije veoma dobru gledanost, niko neće stati iza nje. Nažalost sve skupa je dovelo do toga da projekat i pored dobre glumačke ekipe ostane u etru svega 13 epizoda.

View this post on Instagram

A post shared by EGO (@egodizi_)

NOVO - Alp Navruz je ponovo osvojio srca miliona!

By: TV Exposed