Stiže nam nova turska serija – Oasis / Oaza

Pored već najavljene turske adaptacije japanske drame koja nosi naziv „Ja sam Mita, kućna pomoćnica“, otpočele su pripreme za još jednu. Kompanije Medyapim i MF Yapim startovale su pripreme za još jednu adaptaciju japanske serije. Novi projekat nosi naziv Oasis / Oaza, a pretpostavlja se i da će to biti ime ove nove serije. Radnja ...

Stiže nam nova turska serija – Oasis / Oaza

Pored već najavljene turske adaptacije japanske drame koja nosi naziv „Ja sam Mita, kućna pomoćnica“, otpočele su pripreme za još jednu.

Kompanije Medyapim i MF Yapim startovale su pripreme za još jednu adaptaciju japanske serije. Novi projekat nosi naziv Oasis / Oaza, a pretpostavlja se i da će to biti ime ove nove serije.

Radnja prati priču 27-godišnje devojke, koja nikada nije upoznala svoje roditelje. Odrasla je okružena ironijom, besom i tugom. Jednog dana je odlučila da izvrši samoubistvo, ali joj ni to nije pošlo za rukom. Život joj spašava policajac, koji ima troje dece a koji je nedavno izgubio suprugu. Uprkos sopstvenim okolnostima, on odlučuje da pomogne devojci, preuzme starateljstvo nad njom i dokaže joj da ima razlog za život. Devojka do tada nije mogla da podnese decu i životinje, ali sve se menja kada bolje upozna članove te porodice.

Serija Oaza nam donosi priču o ljubavi, razumevanju i pronalaska smisla života i sebe. U narednim danima znaće se više o glumačkom kadru serije, pregovori su u toku.

NOVO - Stiže nam nova turska adaptacija japanske drame – da li znate prethodne?

By: TV Exposed