Raste neizvesnost pred finale sezone serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, jedna od najuspešnijih serija sezone, dolazi na TV ekrane u petak, 9. juna, sa finalom sezone o kojem će se mnogo pričati.

Raste neizvesnost pred finale sezone serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

Foto Credits: Haberler

Serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice je jedno vreme dominirala kada je u pitanju rejting. Pre kazne RTUK-a i obustave emitovanja serije tokom dve nedelje, ovaj projekat je bio na vrhu gledanosti petkom uveče.

Nakon pauze, serija Yali Capkini je preuzela vodjstvo u petak kada je reč o rejtingu. Međutim i pored toga, serija Kizilcik Serbeti ostvaruje i dalje sjajne rezultate gledanosti. U pitanju su brojke kojima svako ko radi na ovom projektu može da se ponosi.

Samim tim, nikakvo pitanje oko nove sezone se nije ni postavljalo. Svima je bilo jasno da će serija Šerbet od brusnice dobiti sezonu 2 i da će projekat uskoro otići na letnju pauzu. Pauzu u kojoj će svi koji rade na ovoj popularnoj TV seriji imati priliku da se osveže i prikupe energiju za nastavak.

Najava podigla uzbuđenje

Dugo očekivana prva promocija iz finala sezone serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice naišla je na publiku. Video najava je dodatno podigla uzbuđenje oko nastavka.

U najavi u kojoj Kivilcim i Omer “drže” svoje kuće, tek udata Nursema je u šoku od naplate imovine. Aylin, koja se sastaje sa Fatihom, šalje fotografije snimljene Alev. Važno je napomenuti da Doga, koja je u suzama, počinje da sprovodi svoj plan osvete.

Ovo je naravno samo deo onoga što nas očekuje u finalu sezone i nema dileme da nas čeka uzbudljiva epizoda.

Evo i pomenute video najave.

NOVO - Fanovi se već pitaju šta donosi nova sezona serije Kardeslerim / Moja braća

By: TV Exposed