Fanovi se već pitaju šta donosi nova sezona serije Kardeslerim / Moja braća

Serija Kardeslerim / Moja braća privlači veliku bazu fanova kao produkcija koja utiče na milione gledalaca na ATV ekranima subotom uveče.

Fanovi se već pitaju šta donosi nova sezona serije Kardeslerim / Moja braća

Foto Credits: Internet Haber

Treća sezona serije, čija je prva epizoda emitovana 20. februara 2021. godine, je na putu da se završi.

Serija Kardeslerim / Moja braća, u kojoj su mnogi mladi glumci došli do izražaja i stekli veliku popularnost na društvenim mrežama, poznata je kao jedna od primernih produkcija, posebno zato što odražava snažnu fuziju iskusnih imena i mladih glumaca.

Serija, koja će svoju treću sezonu završiti 10. juna sa 94 epizodom, takođe je stvorila važno očekivanje da će u novom periodu biti potpuno novih dešavanja. Uz dodavanje novih likova u seriju i diferencijaciju priče, očekuje se da će projekat Kardeslerim privući publiku na ekran u novoj sezoni.

Mnoge nagrade

Veliki iskorak u karijeri mladih glumaca omogućila je i činjenica da se ovaj uspeh, jedne od najuspešnijih ostvarenja ATV-a poslednjih godina, ovenčan mnogim nagradama, pretvorio u projekat ponosa.

TV serija Kardeslerim / Moja braća se takođe emituje u različitim zemljama sveta i već je zabeležena kao jedan od najvažnijih kulturnih i umetničkih projekata koje Turska izvozi u inostranstvo. Neće biti iznenađujuće da se serija snažno vraća na ekran kao priča u četvrtoj sezoni, a sa obnovljenom pričom, milioni ljudi su zaključani na ATV ekranu subotom uveče.

Gledaoci su već počeli da se pitaju kako će se serija Kardeslerim, koja će 94. epizodom uzeti letnju pauzu, vratiti u novoj sezoni.

NOVO - Jubilarna epizoda 100 turske serije Gonul Dagi

By: TV Exposed