Esra Bilgic ponovo oduševila lepotom i stajlingom (FOTO)

Poznata glumica Esra Bilgic, koja je oduševila svojom lepotom na premijeri filma Ataturk, očarala je svoje fanove.

Esra Bilgic ponovo oduševila lepotom i stajlingom (FOTO)

Foto Credits: Haberler

Obožavaoci glumice, koji su na društvenim mrežama podelili hiljade komentara o njenoj lepoti, postavili su pohvalne objave o njenoj ličnosti i komentarisali da su impresionirani njenom elegancijom.

Esra Bilgic, koja je blistala svojom crnom dekoltiranom odećom koja je ostavila traga na premijeri filma Ataturk, takođe je pokazala harmoničan izgled sa Arasom Bulutom Iynemlijem, sa kojim je delila isti set.

Obožavaoci, koji su podelili pozitivne komentare o visokoj energiji dvojca na društvenim mrežama, željno iščekuju film Ataturk, koji će biti objavljen 29. oktobra.

U filmu kao Madame Corrine

Esra Bilgic, koja u filmu igra lik Madame Corinne i učestvuje u priči kao žena za koju je Ataturk neko vreme bio zainteresovan, veoma je srećna što učestvuje u ovakvom projektu.

Popularna glumica je rekla i da joj je veliki ponos što je učestvovala u projektu o životu Ataturka koji će pogoditi milione ljudi na 100. godišnjicu republike Turske.

Izražavajući svoju sreću i ponos, pojavljivanje Esre ponovo na dnevnom redu mreža sa filmom Ataturk bio je jedan od zapaženijih događaja poslednjih dana.

View this post on Instagram

A post shared by Esra Bilgic (@esbilgic)

NOVO - Sifanur Gul u novoj televizijskoj seriji!

By: TV Exposed