Pinar Deniz potvrdila novi projekat, da li je to film sa Keremom?!

Turska glumica Pinar Deniz imala je veoma uspešnu sezonu sa TV serijom Yargi /Presuda, koja se emituje na Kanalu D nedeljom uveče. Glumica, koja je imala uspešno partnerstvo sa Kaanom Urganciogluom, istakla se i kao glumica sezone o kojoj se najviše priča.

Pinar Deniz potvrdila novi projekat, da li je to film sa Keremom?!

Foto Credits: IMDB

Serija Yargi, projekat u kojem je Pinar Deniz, koji tumači lik Ceilin, zaista privlači dosta pažnje, 34. epizodom će pauzirati sezonu. U letnjem periodu, dok se ekipa priprema za drugu sezonu, glumci će ili otići na odmor ili će nastaviti da rade na drugim projektima.

Jedno od imena koje je reklo da će nastaviti da radi je Pinar Deniz. Poznata glumica, koja je došla do izražaja kao zaštitno lice Disney plusa i nedavno se okupila na večeri sa svim licima brenda, izjavila je da je veoma umorna zbog procesa, odnosno intenzivnog tempa serije.

Pinar, koja je takođe izjavila da će na leto stupiti u novi posao u sney plusu, nije mogla da iznosi detalje zbog detalja u ugovoru koji joj to zabranjuju.

Međutim, poznata je činjenica da koliko god da je glumica umorna, ona će početi da radi za projekat ove digitalne platforme sa završetkom snimanja prve sezone serije Yargi.

Deniz je rekla: „Imam posao na Disney, što trenutno ne mogu da objasnim detaljno. Snimanje počinje na leto. Osim toga, snimam reklame. Uradiću projekat bez odmora.”.

Rekavši da joj je potreban odmor, ali i da voli da radi, Pinar Deniz je dodala: „To nije bio scenario koji bi mogao da pobegne, tako da sam veoma zadovoljan ovim intenzitetom.”.

Prema informacijama u bekstejdžu, Kerem Bursin i Pinar Deniz sastaće se u novom filmu. Detalji o ovom filmu, koji će se snimati za Disney Plus, već se željno iščekuju.

NOVO - Odbijena tužba Hazal Kaye

By: TV Exposed