Odbijena tužba Hazal Kaye

Stigle su nove vesti koje se odnose na tursku glumicu Hazal Kayu. Nove informacije nisu o njenom novom projektu, već iz privatnog života.

Odbijena tužba Hazal Kaye

Foto Credits: IMDB

Hazal Kaya je nedavno imala jedno suđenje kroz koje je pokušala da ostvari svoja prava. Sud je na kraju odbio tužbu koju je Hazal podnela protiv doktora Ruheta Genca od kog je iznajmila kuću.

Za one koji nisu upućeni u ovaj razvoj događaja, Hazal Kaya je iznajmila kuću od Genca pre nekoliko godina. U kući nije živela, odnosno nije ni mogla da živi zbog kako tvrdi snažnih neprijatnih mirisa buđi koji su se osećali u istoj. Kada je Genc odbio da reši ovaj problem, Kaya je odlučila da raskine ugovor o iznajmiljvanju kuće koji je imala.

Uz to, zahtevala je da joj Ruhet vrati iznos od 230.000 turskih lira koje je dala unapred. Kada joj to nije pošlo za rukom, pravdu je potražila na sudu.

Doktor Genc nije sedeo skrštenih ruku već podneo tužbu protiv Hazal, zahtevajući naknadu od 200.000 TL zbog kako je naveo moralne štete koja mu je učinjena. Kaya je podnela kontratužbu i ona zahtevala isti iznos.

Nakon saslušanja, sud je doneo odluku da odbaci obe tužbe. Kako se navodi u saopštenju, kasnije će biti objavljeni detaljna odluka suda i razlozi zbog čega je doneta.

NOVO - Ertan Saban u glavnoj ulozi u novoj seriji Arkadas / Prijatelj

By: TV Exposed