Ertan Saban u glavnoj ulozi u novoj seriji Arkadas / Prijatelj

Ertan Saban, koji je rođen u Makedoniji 1977. godine, svojim visokim glumačkim učinkom svaki put dokazuje da može da se nosi i sa najizazovnijim ulogama. Glumac, koji je nedavno igrao lik Umuta u Netflixovoj seriji Yakamoz S-245, još jednom je pokazao uspeh koji je oduševio njegove fanove.

Ertan Saban u glavnoj ulozi u novoj seriji Arkadas / Prijatelj

Foto Credits: IMDB

Kivanc Tatlitug, Ozge Ozpirincci u su bili u glavnim ulogama ove digitalne serije a najoštriji lik u seriji, Umuta, glumio je upravo Ertan.

Ertan Saban, kojeg smo gledali u glavnoj ulozi u Fox TV seriji Son Nefesime Kadar / Do poslednjeg daha, pa u Exxen seriji pod nazivom Seref Bey, takođe je bio jedno od imena u glumačkoj ekipi TRT Dijital serije Akif.

Nalazimo se u periodu u kome je porasla vrednost ovog glumca, koji je učestvovao u projektima iz jednog za drugim i u svakoj ulozi uspešno tumačio izazovne likove. To je i zato što postoji razlika između fizičkog izgleda i stila Sabana, a ta razlika dodaje vrednost projektima.

Vreme je da se njegovi fanovi pripreme za novi projekat. Ertan Saban je izabran za glavnog glumca TV serije Arkadas / Prijatelj. Nova serija, koju je režirao Altan Donmez, govoriće o mafijaškom bosu koji se kaje i počinje drugačiji život. Lik koji je promenio identitet biće učitelj, a taj lik tumačiće Ertan.

Navodi se da će serija, koja će se emitovati na kanalu Show TV i čije se snimanje očekuje uskoro, moći da bude prikazana u julu ili avgustu.

NOVO - Sarp Can Koroglu - Deniz iz serije Sen Cal Kapimi ima novu ulogu!

By: TV Exposed