Sarp Can Koroglu - Deniz iz serije Sen Cal Kapimi ima novu ulogu!

Prošlo je osam meseci otkako je završena serija Sen Cal Kapımı Kapimi, koja je emitovana na Fox TV-u, ali njen odjeci se nastavljaju. Sarp Can Koroglu je bio jedan od glumaca serije, zbog koje su mnogi glumci napravili iskorak u svojim karijerama.

Sarp Can Koroglu - Deniz iz serije Sen Cal Kapimi ima novu ulogu!

Foto Credits: Dizilah

Talentovani glumac se posle osam meseci vraća na set sa novom dramom. Sarp Can Koroglu zakoračio je u svet TV serija 2010. sa projektom Elde Var Hayat. Pažnju je privukao ulogom u veoma uspešnim projektom Adini Feriha Koydum. Kasnije se pojavio u serijama Kurt Seyit ve Sura, Gunesin Kizlari, Paramparca, Yasak Elma i Bay Yanlis.

Ovaj glumac se nedavno pojavio na platnu sa TV serijom Sen Cal Kapimi, u kojoj su glavne uloge tumačili Hande Ercel i Kerem Bursin, a koja je postigla veliki uspeh u svetu. Sarp Can Koroglu je igrao lik Deniza u ovoj zapaženoj televizijskoj seriji.

Sen Cal Kapimi je završen pre oko osam meseci, a od tada Koroglu nije učestvovao ni u jednom projektu. Međutim, mladi glumac potpisao je svoju novu ulogu u novoj seriji. Shodno tome, Sarp se sprema da se vrati na ekrane sa serijom Gul Masali / Priča o ruži.

Gulper Ozdemir i Erdem Kaynarca dele glavne uloge u romantičnoj komediji Gul Masali, koja će se pojaviti kao letnja serija.

NOVO - Novi odlazak iz TV serije Teskilat

By: TV Exposed