Novi odlazak iz TV serije Teskilat

Svi su bili iznenađeni kada je glumica Ezgi Senler izabrana za glavnu ulogu u seriji Cati Kati Ask / Ljubav na krovu, od 16 epizoda, koja se emitovala na Kanalu D prethodne sezone. Glumica, koja se udružila sa Furkanom Andicem pod kritikom da nema dovoljno iskustva, pretvorena je u metu na društvenim mrežama kao žrtveno jagnje za neuspeh projekta.

Novi odlazak iz TV serije Teskilat

Foto Credits: IMDB

Ezgi Senler je morala rano da napusti projekat od 16 epizoda, a Selin Sekerci, koji se pridružila priči kao spasitelj, nije mogla da spreči da serija dođe do finala. Međutim, činjenica da je Ezgi prikazana kao razlog neuspeha ovog projekta, veoma je uznemirila njene fanove i ovo pitanje je izazvalo debatu na društvenim mrežama.

Ezgi Senler, koja se potom pojavila sa likom Pinar u TV seriji Teskilat / Organizacija i imala veoma uspešan period, dokazala se i ostvarila veoma uspešnu ulogu. Projekat Teskilat, koji je snimljen u Ankari i koji je napisao priču o uspehu kako svojom pričom, tako i visokim glumačkim performansama, bio je projekat u kome se Ezgi dokazala.

Međutim, mlada glumica se oprašta od priče. Mesut Akusta, Ezgi Eyuboglu i Tuncer Salman preuzeli su glumci koji su se nedavno oprostili od serije. Sada im se pridružuje Ezgi. Navodi se da su već stigle nove ponude za mladu glumicu koji neće biti u trećoj sezoni serije Organizacija.

Priča o liku Pinar je završena, a finale sezone u 48. epizodi takođe znači oproštaj za Senler. Serija Teskilat je izgubila četiri važna imena koja su u početku bila u timu. Već u trećoj sezoni se pita kako će priča napredovat u novoj sezoni i ko će biti uključen.

NOVO - Poznat glumački kadar serije Ah Nerede

By: TV Exposed