Završeno snimanje filma Benden ne Olur

Onur Tuna završio je rad na snimanju filma Benden ne Olur. Snimanje serije Mucize Doktor se nastavlja. U ovoj seriji Onur igra ulogu doktora po imenu Ferman. Onur Tuna rođen je u Canakkaleu 16. jula 1988. Gimnaziju je završio u Bursi – Erkek Lisesi 2000. godine. Bio je u srednjoškolskom košarkaškom timu i u školskom ...

Završeno snimanje filma Benden ne Olur

Onur Tuna završio je rad na snimanju filma Benden ne Olur.

Snimanje serije Mucize Doktor se nastavlja. U ovoj seriji Onur igra ulogu doktora po imenu Ferman.

Onur Tuna rođen je u Canakkaleu 16. jula 1988. Gimnaziju je završio u Bursi - Erkek Lisesi 2000. godine. Bio je u srednjoškolskom košarkaškom timu i u školskom bendu. Počeo je da peva i svira gitaru kada je imao 15 godina. Do 15. godine živeo je u Geliboluu u Turskoj. Časove glume je pohađao u Umetničkom centru Mujdat Gezen pre nego što se preselio u Istanbul. Muziku je studirao na Univerzitetu Ege i ekonomiju na Univerzitetu 9 Eylul. Radio je kao model četiri godine u Izmiru.

Televizijski i filmski glumac Onur Tuna poznat je po ulogama u serijama Yasak Elma, Cesur Yurek, Hayat Devam Ediyor, Huzur Sokagi i Filinta. Uloge je dobio i u igranom filmu Bir Kucuk Eylul Meselesi.

By: TV Exposed

NOVO-Taner Olmez o nastavku serije Mucize Doktor (VIDEO)