Serija Kara pojačava uzbuđenje fanova!

Bilo je veliko razočarenje što prva epizoda TV serije Arak, koja je krenula na Show TV-u prošlog četvrtka uveče, nije dobila dobru gledanost.

Serija Kara pojačava uzbuđenje fanova!

Foto Credits: IMDB

Dok je druga epizoda serije odložena zbog nove godine, Show TV je objavio odluku o promeni imena.

Najavljeno je da će ova serija pod nazivom Kara dočekati publiku u četvrtak, 11. januara.

Čini se da je ova najava rezultat toga što je TV serija Arak, čija prva epizoda nije dobila dobre ocene, van dnevnog reda i želje kanala da u novu godinu uđe sa potpuno novim projektom pod nazivom Kara.

Naravno, iako nije moguće napraviti velike izmene u priči, očekuje se da će serija, koja će svoj ekranski život nastaviti pod imenom Kara, privući pažnju publike 2024. godine.

Zanimljiva priča

U ovoj TV seriji koju režira Ender Mihlar, istaknuti glumci kao što su Tulin Ozen, Mehmet Ozgur, Yildiray Sahinler, Ilker Kizmaz, Kerem Arslanoglu, Bedir Bedir, Furkan Kalabalik, Demircan Kacel, Cem Zeynel, Gilolcu Ilgaci, Berkel Kilgaci i Bennu Yildirimlar.

Dok projekat Arak, sa Ilkerom Kalelijem i Oyku Karayel u glavnim ulogama, nastavlja svoj osvetnički put sa nazivom Kara, tragovi druge epizode ​​koja će biti prikazana već su izazvali uzbuđenje.

Kara, koji namerava da pozove na odgovornost one koji su zagorčali život njegovoj porodici, zbližiće se sa Zeynep, ćerkom njegovog neprijatelja, dok otkriva tajne prošlosti. Ovo putovanje za osvetu povezaće sudbine obojice. Da li ste spremni za veliku borbu između osvete i ljubavi?

View this post on Instagram

A post shared by Kara (@karadiziofficial)

NOVO - Bližimo se početku nove turske serije Gaddar | Nemilosrdan!

By: TV Exposed